VPS Vaasa – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

VPS höll på att utvecklas till en toppklubb i Finland, men efter nästan halva serien spelad finner man laget i botten av serien med åtta uppskrapade pinnar på 14 matcher. Spelåret inleddes med ett kryss och åtta förluster, varpå krisen var total. Från början till mitten av förra månaden hade man en fin svit på två vinster och ett kryss – men nu verkar man ha fallit tillbaka i dåliga vanor och förlorat de två senaste matcherna. VPS behöver fokusera på seriespelet och överleva där.

Mellan dessa lagen är det klasskillnad, dels är den finska serien klart sämre än Allsvenskan och VPS är jumbo i den förstnämnda, AIK sexa i den sistnämnda. Känns inte som att solnaiterna direkt kommit upp i nivå ännu; sjätteplatsen får ses som en besvikelse efter nära halva säsongen spelad.

Jag väljer att spela raka 2:an på AIK  med 1,65 gånger degen.

  • Match: VPS – AIK
  • Spel: AIK (2)
  • Odds: 1,65 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18.00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar