Heidelberg – Northcote

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Heidelberg United är tillsammans med Bentleigh Greens och South Melbourne det klart bästa laget i ligan. Formen har svajat lite det senaste där man t.ex förlorade med 4-0 mot Bentleigh Greens och spelade oavgjort hemma mot Avondale FC (1-1), men då ska det sägas att man haft problem med skador under denna perioden. Deras 2 bästa spelare i anfallarna Heffernan och Sheppard har saknats, men nu när de är tillbaka så har man slagit South Melbourne borta med 1-2, och ägde matchen från början till slut. Med bra form och 3 poäng upp till förstaplatsen så tror jag inte Heidelberg United gör några misstag.

Northcote City är inget lag som på pappret ska kunna utmana om titlar i den här serien, men man är dock tillräckligt bra för att inte åka ner. Man är 18 poäng bakom Heidelberg i ligan vilket säger en del, och man tar en stor del av sina poäng mot sämre lag medan man har svårt mot de bättre lagen. Förra gången man mötte Heidelberg förlorade man med 0-2 framför hemmafansen. Northcote har inga problem i truppen, men då man är ett lag som ofta drar det längsta strået mot ungefär lika bra lag, men som har svårt att rå på storlagen så håller jag mig vid favoritseger i den här matchen. Northcote ska inte ha mycket att hämta här.

  • Match: Heidelberg United – Northcote City
  • Spel: Heidelberg United
  • Odds: 1,67 @ bet365
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 12:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar