IFK Göteborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg toppar Allsvenskan efter en mycket stark inledning av säsongen, laget känns starka, både hemma på Ullevi och på resande fot. Jag tror man har stora chanser för att öka avståndet till de andra lagen i tabellen efter dagens match. Just nu har man spelat ihop 33 poäng på 14 spelade matcher (10-3-1). Hemma på Ullevi har man tagit 5 vinster av 7 möjliga och spelat en oavgjord. Senast spelade man oavgjort mot Sundsvall efter att tappat en 2-0 ledning och jag tror man är revanschsugna, man gör allt ikväll för att öka avståndet med 6 poäng till tvåan Norrköping.

Norrköping är lite överraskande på en andraplats i Allsvenskan och som tidigare sagts innebär denna matchen väldigt mycket. Norrköping har 30 poäng på sina 14 spelade matcher (9-3-2), men man ska komma ihåg att det är främst på Nya Parken som Norrköping har fått ihop sina poäng. På resande fot har har man tre vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust, vilket inte är dåligt, men det kommer bli svårt att få med sig poäng hem från Göteborg i ett sånt här laddat möte.

Jag kommer spela raka ettan till 1,70 @ NordicBet med en mindre insats

  • Match: IFK Göteborg – IFK Norrköping
  • Spel: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 1.70 @ NordicBet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 17.30, 12/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar