Hammarby – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby gjorde en strålande första halvlek senast borta mot Gefle, medan man i andra halvlek tappade spelet. När man spelar på Nya Söderstadion, har man spelat bäst i första halvlek för att tappa det man har byggt upp i andra. Bajen har spelat 6 hemmamatcher och i 3 av dom har det blivit 2 mål i första halvlek, 2 av dom har det blivit 1 mål och i 1 av dom har det blivit 0 mål. På bortaplan ser det ungefär likadant ut. Minst 2 mål i 3 av de 8 matcherna, 1 mål i 3 av matcherna och 0 mål i 2 av matcherna. Statistiken säger ju att det blir minst 1 mål, troligen 2 i första halvlek.

Falkenberg kommer från en oavgjord match hemma mot Elfsborg där man hämtade upp 0-2 till 2-2 så man kommer säkert stärka ur den matchen.FFF får tillbaka bäste målskytten Hakeem Araba som var avstängd senast, klart plus. I 3 av lagets 7 bortamatcher har det blivit minst 2 mål i första halvlek, i 1 av dom har det blivit 1 mål och i 3 av dom 0 mål.

Jag spelar Över 1.25 i första halvlek till oddset 2.15. Insatsen får bli medel här.

  • Match: Hammarby – Falkenberg
  • Spel: Över 1.0, 1.5 mål (FH)
  • Odds: 2.15 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar