Hammarby – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hammarby placerar sig på negativ kvalplats och behöver få med sig tre poäng i den här matchen. Man kommer sätta högsta fart direkt och Bajen gillar ju att spela en tempostark fotboll och med en nylagd konstgräsmatta så kommer det ge en fördel till hemmalaget här som brukar trivas hemma på tele2.

Falkenberg ligger sexpoäng nedanför Hammarby i tabellen. Man behöver alltså alla poäng som kan kan fås. Det kommer troligtvis gå snabbt i denna match, där vi lär få se ett jagande Falkenberg som drar på sig ett och ett annat kort. Hammarby kommer gå för tre pinnar och det blir spännande att se om Falkenberg kan hänga med i tempot.

Jag spelar Falkenberg över 1,5 kort till 2,06 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Falkenberg
  • Spel: Falkenberg över 1,5 kort
  • Odds: 2,06 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 17:30, 17/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar