Slask Wroclaw – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Slask Wroclaw slog ut slovenska Celje i den första omgången och kommer dessutom till matchen mot Blåvitt med en fantastiskt fin segerrad i ryggen. Faktum är att Slask Wroclaw ångar på för fulla muggar hemma i polska ligan, där man nu har tre raka segrar. Intressant är också att Slask Wroclaw ofta är ena halvan av tämligen målsnåla tillställningar och man har enligt rapporter ett stabilt försvarsspel.

IFK Göteborg kommer från ett 0-0 resultat på Ullevi mot Norrköping och på 15 allsvenska omgångar har man endast släppt in 6 mål. En stor del av förklaringar ligger i den enormt starka centrallinje man besitter, med Alvbåge i mål och Gustav Svensson på mittfältet som två viktiga figurer.

Att inte förlora matchen är den förmodade utgångspunkten för båda lagen, där inget av lagen är särskilt intresserade av att sätta sig i en dålig sits till det avgörande andra mötet.

Jag har valt att spela båda lagen att INTE göra mål till 1,88 hos betsafe.

  • Match: Slask Wroclaw – IFK Göteborg
  • Speltips: Båda lagen gör inte mål
  • Odds: 1,88 @ betsafe
  • Insats: 8/10
  • Spelstopp: 20:30, 16/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar