Slask Wroclaw – Paide

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slask Wroclaw kommer med en uddamålsledning från första matchen. Polackerna vann matchen med 2-1 i Estland. Hemmaklubben hade samtidigt förberett sig bra med flera träningsmatcher och inför den andra matchen, har de spelat ytterligare, så matchformen finns trots att det är off-season. Man spelar dessutom i en bättre serie än vad estländarna gör och hemmalaget bör naturligtvis avancera nu ikväll.

Paide kommer till mötet med uppgiften att vinna för att ens ha chansen att gå vidare. Mirakel har skett tidigare, men då måste Paide sätta defensiven till att göra med och sedan försöka kontra in någon boll. Förberedelserna är att man kommer direkt ifrån säsongsavslutningen i laget är nog ganska slitet kontra det polska motståndet. Skulle Wroclaw få in första målet, är risken Paide inte orkar kraftsamla.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,63 @ betsson.

  • Match: Slask Wroclaw – Paide
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,63 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar