IFK Göteborg – Slask Wroclaw

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg hade ett tydligt mål i bortamötet – att hålla nollan (0-0). Det lyckades man också med och Slask Wroclaws offensiv neutraliserades nästan helt och hållet samtidigt som själva vaskade fram en del målchanser. Sedan mötet senast har båda parter avverkat varsin match. Blåvitt spelade oavgjort (2-2) borta mot serietvåan Norrköping och det. Stort avbräck att Lasse Vibe inte spelar, då han är på väg till Brentford.

Slask Wroclaw kommer från en desto sämre prestation, och det i seriepremiären hemma mot Legia Warszawa vilken förlorades med 1-4. Gör Wrocklaw mål i matchen innebär det att IFK isåfall måste göra två mål för att gå vidare. Jag tror därför på en försiktig och  målfattig match, där Göteborgarna kommer att vinna med uddamålet och att någon kommer stå på sig och briljera i Lasse Vibes frånvaro.

  • Match: IFK Göteborg – Slask Wroclaw 
  • Speltips: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 1,83 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 23/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar