Nordsjälland – Sönderjyske

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nordsjälland avslutade med att hamna på en 6:e plats i ligan, där man hade en period på slutet av uppradade förluster. Tidigare säsonger som 2011/2012 vann man och säsongen efter det placerade man sig på en andra plats efter FCK. De senaste säsongerna har man ändå placerat sig i övre halvan och blir att räkna med. Infört årets säsong har man inlett med att spela tre träningsmatcher efter föregående säsong. Första matchen mot AIK (1-1), efter det mot Aarhus (2-2) och senast blev det bortaseger mot Ajax med 3-1. Så deras form är helt okej med andra ord.

Sönderjyske å andra sidan avslutade sin säsong med att placera sig på 10:e plats och slapp undan nedflyttning. Något anmärkningsvärt är att man spelade 16/33 matcher med ett oavgjort resultat. Även förra säsongen hamnade man på en 10:e plats och innan dess har man också varit ett bottenlag i tabellen. Man har också hunnit spelat 3 matcher där man först besegrade Sydvest med 1-4 och Silkeborg med 2-4. I senaste matchen spelade man oavgjort mot tyska division 3-laget Kiel (1-1).

Nordsjälland känns vassare och i premiären lär man har många fans i ryggen som stöttar laget. Jag spelar raka ettan till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Nordsjälland – Sönderjyske
  • Spel: Nordsjälland (1)
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 18.00, 17/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar