Sönderjyske – Horsens

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sönderjyske inledde säsongen med torsk hemma mot Ålborg. Därefter spelade de oavgjort borta mot Odense i säsongens andra match. Dagens motståndare är inga topplag som direkt räknas till favoriterna på förhand, men gästerna har emellertid inlett säsongen ganska lovande och som därmed är att räkna med i fortsättningen. Formen hos hemmalaget är ganska knackig, desto bättre är formen hos Horsens.

Horsens inledning på säsongen har varit desto mer imponerande. Efter två spelade matcher står laget på fyra inspelade poäng efter vinst borta mot Köpenhamn och kryss hemma mot Randers. Nu är det visserligen bara två matcher än så länge, men formen är uppenbart på plats. Sönderjyske har en förlust mot Ålborg och ett kryss mot OB. Det skrämmer inte och känslan är att Horsens har bra slagläge här.

Jag spelar på Horsens +0,5 (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Sönderjyske – Horsens
  • Spel: Horsens +0,5 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar