Sönderjyske – Ålborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sönderjyske slutade på en mittenplacering, närmare bestämt på åttondeplatsen, i föregående säsongs Superliga. Under försäsongen har laget spelat ganska bra och vunnit de tre senaste vänskapsmatcherna (samtliga på hemmaplan). Upp till bevis om laget verkligen kan stå emot ett av ligans starkaste bortalag i detta mötet. Har dock svårt att se hemmalaget plocka med sig samtliga poäng här.

Ålborg slutade på femteplatsen förra säsongen och fick därmed spela slutspel. Laget var dock aldrig i närheten av att plocka en utav topplaceringarna. Kännetecknande för Ålborg var att laget var starka på bortaplan. Laget förlorade endast tre matcher på 13 spelade spelade bortamatcher. Ålborgs försäsong har varit halvdan och man har väl knappast imponerat. Faktum kvarstår dock att laget är bortastarka.

Jag spelar på x2 (dubbelchans) till 1,60 @ bet365.

  • Match: Sönderjyske – Ålborg
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:15, 13/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!