Sönderjyske – Esbjerg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sönderjyske placerar sig som tvåa i ligan och tar emot tredjejumbon Esbjerg till Sydbank Park. De enda matcherna som får ses som direkt intressanta i danska ligan just nu, är de om platserna till EL, vilka tvåan, trean och fyran plockar. Man har spelat ihop 49 pinnar på 27 matcher, under laget hittas Ålborg tre poäng bakom och Midtjylland har 45 poäng. De klassiska, mest betydande, faktorerna talar för Sönderjyske, hemmaplan, form, truppstatus och motivation. En vinst skulle mer eller mindre säkra Sönderjyskes Europaplats.

För Esbjerg är känslan att spelåret, de sista sex matcherna, bara ska spelas av. Gästerna kommer dessutom till spel med två avbräck. Det ordinarie mittbacksparet Daniel Stenderup-Björn Paulsen. Ökar värdens målmöjligheter enormt, förstås. Det har sett illa ut för Esbjerg. De har två förluster och två oavgjorda på de senaste matcherna och släppt in minst två baljor i tre raka. Endast Hobro har släppt in fler mål i serien, och nu är defensiven rejält decimerad.

Söderjyske över 1,5 mål spelas till 1,85 @ Bwin.

  • Match: Sönderjyske – Esbjerg
  • Spel: Sönderjyske över 1,5 mål
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 6/5

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar