AIK – Nordsjälland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK kommer till returmötet mot Nordsjälland med ett tufft utgångsläge. Förlusten i Farum med 1-0 har satt laget i en situation där man helt enkelt måste vinna för att gå vidare till nästa kvalomgång. Däremot lär stockholmarna förmodligen inte spela någon vråloffensiv. Mål från Nordsjälland skulle innebära att hemmalaget kommer behöva göra åtminstone tre mål för vidareavancemang till Europa.

Nordsjällands förutsättningar är som sagt av en helt annan karaktär. Här finns en 1-0 seger att försvara från förra mötet och det lär också sätta sin prägel på lagets taktik. Med en ledning att försvara ska det mycket till för att danskarna ska gå alltför mycket framåt i jakt på ett mål. Istället lär man försöka ligga rätt i sina positioner och bevaka. I övrigt ska det konstateras att Nordsjälland har vind i segel.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,82 @ NordicBet.

  • Match: AIK – Nordsjälland
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,82 @ NordicBet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar