Nordsjälland – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nordsjälland slutade på tredjeplatsen i förra årets Superliga och laget inledde den här säsongen med två oavgjorda matcher. Nordsjälland är också mycket ungt och fyllt med talang. Bristen på rutin kan emellertid tala emot laget i ett sammanhang som detta. Danskarna kommer säkerligen försöka spela offensiv fotboll. Samtidigt kommer Nordsjälland få arbeta hårt för att skapa de heta målchanserna.

AIK har klivit fram som Allsvenskans för tillfället hetaste lag och främsta favoriten i kampen om Lennart Johanssons pokal. Detta efter en suveränt utförd vår och fortsatt leverans efter omstarten. Det är till och med så pass att de inte förlorat en enda av årets 15 allsvenska matcher, medan nio vunnits och sex har slutat oavgjorda. Laget är fruktansvärt svåra att få hål på och här väntas en defensiv approach.

Jag spelar på under 2,5 mål (Asian Handicap) till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Nordsjälland – AIK
  • Spel: Under 2,5 mål (AH)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:45, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar