Köpenhamn – Atlético

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Köpenhamn återfinns på fjärdeplatsen i Superliga. Att danskarna skulle skrälla och sen avancera vidare efter detta dubbelmöte mot Atlético, känns högst otroligt. De bör inte kunna stå emot. Nämnvärt är att Europa League är oftast ganska skrälltät i relation till exempelvis Champions League. Det kan förklaras i två genomsyrande faktorer, rotation och motivation. Faktorerna lär spela en stor roll i denna match.

Atlético Madrid har tillhört den spanska och europeiska toppen under flera års tid. Det är inte särskilt svårt att sätta ut vem favoritskapet ska tillhöra inför denna sextondelsfinal. Matcher som denna är det sällan spanjorerna släpper in mål i. De är extremt försvarsstarka och disciplinerade. Det är emellertid med två stora avbräck, Stefan Savic och Diego Godín som gästerna kommer till spel på Parken.

Jag spelar på under 2,25 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – Atlético
  • Speltips: Under 2,25 mål (AH)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:05, 15/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!