Hammarby – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hammarby kommer från en tuff bortamatch mot ett Häcken på deras nya arena, men man gör det väldigt bra i många stunder och är det något lag som ska vinna så är det Hammarby tycker jag, även om Häcken har sina chanser också. Spelmässigt har Hammarby steppat upp lite nu efter uppehållet,det såg man inte minst mot Gefle borta i första halvlek och under hela matchen mot Falkenberg på hemmaplan. Men även mot Häcken på bortaplan. Samtliga matcher har spelats på konstgräs och där trivs man, framförallt på sitt egna snabba konstgräs. Kennedy Bakircioglu ut att kunna spela minst 1 halvlek vilket bara är positivt för offensiven. Sen har vi toppform på Erik Israelsson som gjorde 1 mål och 1 assist senast, plus 1 mål matchen innan dess. Även Fredrik Torsteinbö verkar ha hittat tillbaka.

Norrköping har varit en positiv överraskning denna säsong, men man förtjänat att ligga där man ligger. Sen kan man ju såklart önska att defensiven var bättre i vissa fall men offensiven har fungerat mer än väl. Sen har man ju skytteligaledaren i Emir Kujovic som är otroligt het just nu, gör nästan mål på allt och skjuter på det mesta. Till denna match är centrale mittfältaren Daniel Sjölund avstängd vilket är ett avbräck på den centrala delen såklart. Jag tror absolut inte att man är chanslösa här med tanke på hur bra man är offensivt, men defensivt har det svajat lite tidigare och på det snabba konstgräset kan Hammarby ställa till med mycket. En öppen match helt klart och målchanser lär det skapas, både tror och hoppas att vi får se minst 3 mål här om inte mer.

Hammarby trivs bra på sitt konstgräs och det väntas storpublik. Spelmässigt har det sett mycket bättre ut efter uppehållet och i de två senaste matcherna har även målen kommit. Tror man kommer fortsätta mala på offensivt mot ett Norrköping som i sina sämsta stunder kan visa upp ett ihåligt försvar.Norrköping har dock en riktigt bra offensiv som jag tror kan ställa till mycket oreda, speciellt på kanterna där jag tycker man har överläge redan nu. Nä en öppen tillställning med mycket målchanser är vad jag tror. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.76. Insatsen blir en bit över medel. Jobba mål!

  • Match: Hammarby – Norrköping
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.76 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar