Palm Beach – South Melbourne

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Palm Beach hade en lyckosam resa i fjolårets FFA Cup där man tillslut föll mot Central Coast Mariners från A-league, en match där man verkligen inte skulle ha något att hämta. Man har inte levt upp till sin standard så här långt i serien, dock  presterar man alltid bra på hemmaplan. Inför den här säsongen tappade man en av deras bästa spelare i Chris Lucas som gick till Bentleigh Greens, och visst kan han vara skillnaden från förra säsongens succé till denna. Man tar dryga 70% av sina poäng på hemmaplan samtidigt som målskillnaden är bra mycket bättre, så man har större chans än vad oddsen antyder.

South Melbourne är ett av de mest anrika klubbarna i landet och är just nu ett av de bästa semiprofessionella klubbarna i Victoria. Dock har man efter en lysande fjolårssäsong gått ner sig en del, mycket pga de tunga spelartappen man fått under säsongen. Inte minst märker man att man tappat yttermittfältaren Andy Brennan till Newcastle Jets i A-League, för mycket kreativitet försvinner och man är inte alls lika vassa offensivt längre. Man har en vinst på de fem senaste matcherna vilket är uruselt för en klubb med South Melbournes ambitioner.

Palm Beach är bättre än vad bolagen tror, och South Melbourne är just nu sämre än vad bolagen tror. Med den kombinationen får vi ett fint odds här, och jag väljer alltså hemmalagets sida. Tar Palm Beach poäng sitter spelet, förlust vid bortavinst.

  • Match: Palm Beach Sharks – South Melbourne
  • Spel: Palm Beach +0.5 Asian Handicap (1X)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 11:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar