HIFK – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

HIFK kommer behöva tre poäng för att ha säkrat avancemanget i gruppen. Helsingfors ligger på en andra plats med fyra inspelade poäng efter tre matcher och har fortfarande avancemanget i egna händer. Däremot har det inte riktigt sett fullt så bra ut sen premiärmatchen på hemmaplan mot Bern. Då klev HIFK fram och vann stabilt med 3-1. Därefter har spelet blivit allt sämre och svajigare. Först blev det en 3-2 förlust på bortaplan mot Bern, för att nu sist blivit rejält utspelade mot Linköping på bortaplan och förlorade med ”bara” 2-0.

Linköping toppar grupp A med fem poäng efter två spelade gruppspelsmatcher. Spelet från Linköping har varit imponerande under försäsongen och laget har hittills totalt spelat fem matcher och är fortsatt obesegrade efter dessa matcher. I CHL inledde Linköping resan mot Bern på hemmaplan. En match där Linköping var det bättre laget, men lyckades tappa en 2-0 ledning till 2-2 för att därefter vinna på straffar. I match två kom HIFK på besök i Saab Arena. En match som på förhand verkade jämn men där Linköping var det klart bättre laget och vann rättvist med 2-0. Detta trots att laget saknade N. Persson och G.Roe som är två viktiga kuggar för laget.

Linköping åker till Helsingfors för att säkra gruppsegern och laget vill inte åka till Schweiz i den sista omgången för att rädda avancemanget. Mitt spel blir X2 till 1,72 hos Betsafe.

  • Match: HIFK – Linköping
  • Speltips: X2
  • Odds: 1,72 @ Betsafe
  • Insats 3.5/5 units
  • Spelstopp: 3/9, 17:30

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar