Fribourg – Luleå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Fribourg placerade sig på en 9:e plats i NLA efter 50 omgångar, vilket innebar att man hamnade i gruppen för negativt kval. Där visade man dock att man tillhör den högsta ligan och man kvalade sig kvar. I CHL vann man sin grupp med hela fem poäng före Djurgården. Man vann fem stycken matcher och på hemmaplan gjorde laget tolv mål på tre matcher. Dock blev slutspelet för tufft och man åkte ut mot HIFK. I årets CHL har de tre raka förluster och har ingen chans att avancera till slutspel.

Luleå har inlett CHL-säsongen med två raka segrar, första matchen besegrade man Lukko på straffar och sen vann man mot just Fribourg med 4-2. Inför mötet kommer Toni Rajala vara tillgänglig för spel, vilket kommer bli en rejäl förstärkning. Offensiven ser mycket bra ut medans försvaret har varit allt annat än felfritt. Inför matchen tror jag Luleå har lärt sig av sina misstag och att de spelar mer strukturerade och inte bjuder på lika mycket chanser. Jag tror på en målsnål match där Luleå drar längsta strået.

  • Match: Fribourg-Gotteron – Luleå
  • Speltips: Luleå (2)
  • Odds: 1,87 @ Expekt
  • Insats 5/10 units
  • Spelstopp: 4/9, 19:45

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!