Luleå – Eisbären Berlin

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Luleå har briljerat ute i Europa. Norrbottenslaget vann European Trophy 2012 och därefter Champions Hockey League 2015. Den här säsongen är det dock många nya spelare och ny tränare och resultaten har inte motsvarat förväntningarna. Tre raka förluster (Berlin borta, SaiPa hemma, SaiPa borta). Nu senast var de på väg mot tre viktiga poäng och hade 2-0 borta mot SaiPa inför tredje perioden men tappade i slutet och förlorade efter straffar.

Berlin placerar sig tvåa i gruppen efter en vinst och en förlust. Lager vann hemmamötet mot Luleå med 2-1. När lagen möttes i Berlin kom första målet först efter 31 minuter och samtliga Luleås matcher under årets CHL har gått under 1,5 mål i första perioden. Jag tror Berlin kommer spela för att stänga till ytorna och släppa in så lite mål som möjligt och därmed för att avancera.

Jag spelar under 1,5 mål i första perioden till 1,78 @ betway.

  • Match: Luleå – Eisbären
  • Speltips: Under 1,5 mål (1:a)
  • Odds: 1,77 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:00, 8/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar