Stavanger – Eisbären

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stavanger leder Get-ligaen efter sju spelade matcher och har spelat ihop 18 poäng. Endast en förlust så här långt och den på övertid. Senast vann man mot bottenlaget Kongsvinger hemma med 5-0. Nu ska man ta emot tyska Eisbären i returmötet av 16-delsfinalen i Champions hockey league. Första matchen visade att det är ganska stor klassskillnad mellan de norska och tyska lagen efter att Eisbären vann med 3-0. Ganska säker på att Stavanger kommer köra på för fullt redan från start för att ha någon chans att vända detta.

Eisbären har även dem inlett säsongen mycket bra och placerar sig på en andraplats i DEL med 17 poäng efter åtta spelade matcher. Senast blev det däremot torsk borta mot Hamburg med 3-0 och laget kännetecknas inte direkt av att vara bra på bortaplan. Förra säsongen radade man upp förluster, men nu har man faktiskt tre raka vinster innan matchen nu senast.

Jag tror Stavanger kommer pressa på från start för att vända 3-0 underläget, men kan samtidigt bli sårbara bakåt. Jag kommer spela Eisbären Draw No Bet till 2,20 @ William Hill

  • Match: Stavanger Oilers – Eisbären Berlin
  • Spel: Eisbären DnB
  • Odds: 2,20 @ WillamHill
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 6/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar