West Ham – Newcastle

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

West Ham nådde bara till kvalet i Europa League, men dock inledde man spelet i ligan med en väldigt fin och lovande seger borta mot Arsenal. Det följdes dock upp med  två förluster hemma på Upton Park mot Leicester och AFCB. Efter det slog laget Liverpool borta på Anfield. Jag tycker dock det finns en förklarting till torsken mot Leciester, då man trots allt vann bollinnehav med 67-33, så var man inte tillräckligt ödmjuka efter segern i premiären mot Arsenal. ”Hammers” har varit framgångsrikt när man har kunnat spela ett lågt försvarsspel mot ett spelförande lag, men man har haft enorma svårigheter med att anpassa sig till just den rollen här hemma på Upton Park. Comeback efter skada gör bland andra Andy Carrroll, med hans huvudspel får West Ham en växel till.

Newcastle har inte haft någon vidare inledning, där man alltjämt står utan en fullpoängare.”Magpies” har inte lyckats spela in mer än två poäng, och man har inte heller lyckats göra mål sedan i premiären. Framåt har man ett intressant lag och man har sett giftigt ut i sina spelvändningar när man har haft 11 man på banan. Newcastle fick en tidig utvisning mot Arsenal och sköt därefter ett enda avslut på hela matchen. Hade bollen 29%. Den matchen är bara till att glömma.  Borta mot Man United var man också utspelat, 36% i boll, förlorade avsluten med 22–6.  Swansea var klassen bättre och vann fullt rättvist med 2–0 efter 20-9 i avslut och 64–36 i boll%.

Jag kommer spela raka ettan till 2,15 @ bet365.

  • Match: West Ham – Newcastle
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21.00 14/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar