PSV – Manchester United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSV Eindhoven spelar sitt första Champions League sedan säsongen 2008/2009 efter att ifjol vunnit holländska Eredivisie. Ajax som kom på en andraplats hade hela 17 poäng upp till PSV, vilket säger en del om överlägsenheten. Denna säsongen har man hunnit spela 5 matcher och Rood-witten placerar sig på en 4:e plats. Man har tagit 11 poäng med 3 segrar och 2 stycken oavgjorda (3-2-0). Senast besegrade man Cambuur med hela 6-0, men då ska det nämnas att de är ett bottenlag som endast tagit en poäng hittils.

Manchester United känns mycket mer intressant än vad man har gjort på länge. Man missade CL förra året, men efter hårt arbete lyckats man nå den önskvärda platsen till iår. United har dessutom värvat in Martial från Monaco för en väldigt hög prissumma och killen blev genast ifrågasatt, men senast mot Liverpool visade han kvalité och avgjorde matchen. I Premier League placerar sig ”The Red Devils” på 3:e plats efter 5 spelade matcher med 10 poäng inkasserade (3-1-1). Senaste besegrade man Liverpool med 3-1 hemma på Old Trafford och det känns som man har en bra känsla i truppen. Stort avbräck inför matchen är att Wayne Rooney saknas.

Stor skillnad mellan Premier League och Eredivisie. Man United känns intressanta och PSV är inte lika stabila som förra året. United borde vara klara favoriter i denna matchen och jag tror man kommer sätta hög  press direkt och köra för 3 pinnar.

  • Match: PSV Eindhoven – Manchester United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20.45, 15/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar