Elfsborg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg placerar sig för närvarande på femteplatsen och krigar antagligen för att ta en av europaplatserna. Man har spelat ihop 45 poäng på 24 omgångar (13-6-5) och har 8 poäng upp till Göteborg på tredjeplatsen. Man har två tunga förluster på slutet, där man torskade mot både Sundsvall och Örebro. Boråsarnas form känns dalande och spelet måste bli annorlunda i dagens match mot blåvitt för att man överhuvudtaget ska ta poäng.

IFK Göteborg ligger för närvarande på en tredjeplats med en match mindre spelad än ettan Norrköping och tvåan AIK. Man har spelat ihop 53 poäng på 24 omgångar (16-5-3) och har 1 poäng upp till Norrköping på första platsen, vilket innebär att seger i dagens match resulterar återigen i serieledning eftersom man har bättre målskillnad. Blåvitt har varit starka på bortaplan och bara Norrköping har tagit flera poäng på bortaplan. På slutet märks det att Göteborgarna har tappat de fina spelet man hade i inledningen av säsongen, mycket beroende på att Lasse Vibe lämnade för spel i England. Senast tog man emot Hammarby på Gamla Ullevi där man vann med 1-0 efter en bra första halvlek och en desto mindre bra andra halvlek. Man vinner sina matcher (6 raka vinster), men känns som blåvitt måste höja nivån ett snäpp för att kriga om guldet.

Blåvitt har numera sex raka mot Elfsborg utan förlust och jag tycker poängchansen är god här också.

  • Match: IF Elfsborg – IFK Göteborg
  • Spel: IFK Göteborg +0,25
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar