Sundsvall – Björklöven

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall är jumbolaget i Hockeyallsvenkan och det har det endast blivit sex poäng på nio spelade matcher. Två segrar, varav en på övertid och hela sju förluster, varav en på övertid. Senast torskade man mot Leksand som även dem har inlett säsongen bedrövligt och ligger på precis ovanför i tabellen på 13:e platsen. Anmärkningsvärt är att Sundsvall också är seriens sämsta hemmalag med tre förluster på fyra matcher, därav tabellpositionen. Senast blev det dock vinst hemma även om den kom på övertid, 3-2 mot Asplöven på straffar.

Björklöven är en stor överraskning och man placerar sig på tredjeplatsen med 15 poäng på åtta spelade matcher och har chansen att knipa andraplatsen om man vinner ikväll. Björklöven har tagit två vinster av fyra möjliga på bortaplan så här långt. Då ska man också komma ihåg att ena förlusten kom mot seriens bästa hemmalag, Vita Hästen och man blev ju inte direkt utspelade (3-1). Inte lika lång resa för Björklöven som man är vana vid och det kan då också bli en bättre prestation från deras sida.

Jag tror Björklöven kan utnyttja Sundsvalls knackiga hemmaspel och kamma fullt ikväll.

  • Match: Sundsvall – Björklöven
  • Spel: Björklöven (2)
  • Odds: 1,72 @ Expekt
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 7/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar