Skövde – Tranås

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Skövde placerar sig på sjundeplatsen i västra serien med totalt elva inspelade poäng på sex spelade matcher. Skövde har fått mer motstånd än vad jag trodde från början där bland annat Borlänge, Lindlöven och framförallt Arboga verkar blanda sig i kampen om allettan-platserna. Man har gjort det helt okej såhär i starten, men har väl inte övertygat speciellt mycket egentligen. Vändningen mot Forshaga senast var välbehövlig för självförtroendet, men känslan är också att man faktiskt väger lite för lätt. Det defensiva har varit ett problem hittills och idag möter man seriens bästa lag och då måste man skärpa sig. Dessutom fick Skövde en skada på Johan Erkgärds senast och det är ett klart kännbart avbräck då han är en av lagets bästa forwards.

Tranås har hittills motsvarat förväntningarna och har 16 poäng av 18 möjliga hittills. Enda plumpen kom hemma mot Forshaga i den första matchen och efter det har man fem raka trepoängare. Man är seriens bästa lag och kommer också förmodligen att behålla sin förstaplats hela grundserien ut. Det gäller bara att hålla koncentrationen och ödmjukheten uppe för då är man det bästa laget i serien. Segrarna har ju inte varit övertygande, men fortfarande väldigt starka. Tranås har också fyra raka segrar mot Skövde och har dessutom med sig flera supporterbussar upp till Skövde. Det som jag tror kommer avgöra det här är försvarsspelet. Båda lagen är relativt bra framåt, men det är tydligt att Tranås har både en bättre målvakt och ett bättre försvarsspel än vad Skövde har. Självklart har Skövde kapacitet att vinna matchen, men den kapaciteten är också större hos Tranås.

Mitt spel blir alltså Tranås ML till oddset 1.81 hos Unibet.

  • Match: Skövde – Tranås
  • Speltips: Tranås ML
  • Odds: 1.81 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 10/10, 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar