Skövde – Kallinge

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Skövde avancerade till allettan med nöd och näppe. Målsättningen för säsongen var att nå allettan och få spela roligare och mer utvecklande matcher. Oavsett hur det går i fortsättningen, kan man alltså vara nöjda med vad man åstadkommit den här säsongen. Jag tycker dessutom att tabellen visar att Skövde är snäppet tunnare än många av de andra lagen.

Kallinge var ett stort frågetecken innan säsongen började. Man bytte i princip ut hela truppen. Laget tog sig trots allt till allettan och under den senaste tiden har man också radat upp vinster. Man hade fyra raka trepoängare innan torsken mot Kumla senast. Man ligger delad trea med Mariestad. En vinst idag är viktig för att hålla avståndet till lagen ovan. Kallinge har också ett bättre material än Skövde.

Jag spelar på Kallinge ML till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Skövde – Kallinge
  • Speltips: Kallinge ML
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar