Dalen – Kallinge

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dalen kommer faktiskt från en överraskande storförlust mot Troja. Matchen slutade med 8-1 till Troja som var numret större än Dalen under större delar av matchen, även om Troja också hade studsarna med sig. Spelet var hyfsat jämnt spelmässigt, men ibland kommer matcher där allt går emot en och det var förmodligen just den dagen för Dalen i söndags. Nu blickar man framåt igen och bör vara väldigt revanschsugna då man normalt sett är ett stabilt lag bakåt. Nu gick det inte som man ville senast och vill man säkert också göra det bästa för sin målvakt Adam Bengtsson som ändå gjorde det helt okej sist trots åtta insläppta. Man är starka på hemmaplan och har en förstafemma av absolut toppklass för den här nivån där David ”Tuppen” Fredriksson är bärande tillsammans med hans kompanjoner Erik Glimberg och Tor Immo. Dalen har ett stabilt lag där tre femmor är bra för den här nivån, inte kanske absolut toppklass i den södra serien, men klart ett mittenlag och det har man också visat. Är det någonstans man ska störa sina motståndare så är det på hemmaplan och man bör som sagt vara otroligt revanschsugna.

Kallinge var topptippat av många inför serien, men det har inte flutit på riktigt som man kanske velat. Däremot så har man ändå jobbat sig upp på en fjärdeplats med fyra poängs skillnad till dagens motståndare Dalen. Det har sett ut som det gjorde under hela förra säsongen. Man är ofta spelförande i matcherna, men har haft svårt att komma till riktigt farliga chanser och på så sätt gör man också väldigt få mål mot vad man kanske skulle kunna göra med det materialet man har. Med tanke på att Dalen är väldigt tighta bakåt och dessutom relativt starka på hemmaplan så ger jag också Dalen en ganska fin chans för vinst. Jag är rätt säker på att Kallinge kommer vara det lag som för spelet och ha flest målchanser, men spelar Dalen smart som dem brukar så har dem god chans till poäng idag. Kallinge har inte övertygat som sagt och då tycker jag det är fel att göra dem till såhär stora favoriter på bortaplan i en jämn serie.

Dalen är bättre än 1-8 senast mot Troja och det tror jag också alla i truppen känner. Man ska vara revanschsugna och man har god chans att nypa Kallinge på näsan om man spelar smart. Mitt spel med en låg insats blir Dalen ML till oddset 3.45 hos betsson. Insatsen stannar på 3 units.

  • Match: Dalen – Kallinge
  • Speltips: Dalen ML
  • Odds: 3.45 @ Betsson
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 14/10, 19.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar