Visby – Kallinge

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Visby hade en jobbig början av allettan med två raka förluster och är därmed poänglösa. Senast lyckades laget spela jämnt i två perioder mot Södertälje borta, men orkade inte hela vägen och matchen slutade 6-1. Ganska väntat redan innan kvalserien att Visby kommer bli ett bottenlag. Visby är inte dåliga på något sätt, men det finns bättre hockeylag i denna kvalserie. Matchen mot Huddinge borta, där åkte man på torsk med 5-2. Man har på pappret ett ganska bra lag, men känslan är väl att spetsen hos motståndarna från Kallinge idag är lite bättre än Visby. Det som talar för hemmalaget är att man är starka på hemmaplan helt enkelt. Resten tycker jag talar för bortalaget.

Kallinge har spelat tre matcher hittills där man har vunnit en under ordinarie tid hemma mot Hudiksvall med 5-2. Man slog Troja borta efter straffläggning och förlorade hemma mot Södertälje  med 4-3. Det är ändå en ganska stark start med tanke på vad man mött för lag. Uddamålsförlust mot SSK är helt okej och jämför det med Visby som förlorade med 6-1, dock på bortaplan, men fortfarande en stor skillnad. På pappret har man ett riktigt bra lag och jag tror faktiskt att man kan ta sig hela vägen till en kvalserien om det studsar rätt.

Kallinge är helt enkelt ett bättre hockeylag än Visby är och mitt spel blir Kallinge ML till 1.82 @ betsson.

  • Match: Visby – Kallinge
  • Speltips: Kallinge ML
  • Odds: 1.82 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 8/1, 19.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar