Skövde AIK – Lidköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skövde är nykommlingar i Division 2 Norra Götaland efter att man åkte ur ettan förra året. Just nu befinner man sig på en 3:e plats och man har spelat ihop 32 poäng på 16 matcher (9-5-2).  Senast vann AIK med övertygande 4-0 mot Stenugnsund hemma på Södermalms IP och just hemmaspelet har sett bra ut under årets säsong. Det har blivit 5 segrar och 3 oavgjorda, en av de oavgjorda kom lite oväntat mot lokalkonkurrenten IFK Skövde. Man har ett klart och tydligt mål och det är att man ska kriga om uppflyttningsplatsen, men isåfall krävs det en trepoängare i dagens match för att kunna hämta in på Trollhättan som för tillfället har 37 poäng.

Lidköping startade säsongen lite stappligt, men har för varje ny omgång klättrat i tabellen och placerar sig för tillfället på en 6:e plats. Senast besegrade man formstarka Uddevalla med 2-1 och man är numera ett lag att räkna med i tvåan. Lidköping har spelat riktigt bra på bortaplan, endast en förlust på 7 matcher och det är faktiskt bättre än vad man presterat hemma. Dock tror jag att man får tufft mot ett Skövde som har kniven mot strupen ifall de ska vara med och slåss om uppflyttningsplatsen.

Värt att notera är att senast lagen möttes blev det en bortaseger för Skövde med 4-0.

  • Match: Skövde AIK – Lidköpings FK
  • Spel: Skövde (1) 
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 7/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar