Malmö – Luleå

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö har bara vunnit två matcher under säsongen och en av dem kom nu senast mot Karlskrona med hela 7-4 på bortaplan. Redhawks har haft problem med defensiven som inte alls fungerar. Mot KHK släppte de som sagt in fyra mål, men lyckades trots det vinna. Innan den segern, radade man upp fem förluster med den jobbiga målskillnaden 10-22, ett snitt på 4,4 insläppta per match med andra ord. Malmö vann säsongens första hemmamatch mot Örebro med 4-0 men har sedan tre raka hemmaförluster, nu senast torskade de med hela 1-7 mot Linköping.

Luleå har även dem problem att hålla ihop defensiven. Nu senast hemma mot HV71 fick offensiven islossning och Luleå gick upp till 7-1 men tappade sedan in tre snabba. Luleå har släppt in tolv mål på de tre senaste matcherna men känslan är annars att laget är på rätt väg. Förlängningsförlusten borta mot Brynäs i torsdags var ett stort fall framåt, men man ska inte glömma att de förlorat fem av åtta matcher i SHL. Men efter att Wallmark kom tillbaka från Carolina och de gjort om i kedjorna verkar de verkligen fått igång offensiven och inte minst förstakedjan med Johan Harju, Toni Rajala och Jacob Micflikier ser otroligt vass ut.

Jag kommer spela Över 5,0 mål i matchen, pengarna tillbaka vid precis 5 mål.

  • Match: Malmö – Luleå
  • Speltips: Över 5,0 mål 
  • Odds: 1.79 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 13/10, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar