St. Louis – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis är ett av National Hockey Leagues bästa lag och framförallt också när man spelar på hemmaisen. ”Blues” har kanske inte fått med sig alla poäng man velat hittills, men samtidigt har man spelat väldigt bra och gjort svårspelat för sina motståndare. De senaste matcherna har varit lite besvärligare och man har förlorat två av dessa. Problemet har dock inte varit att man spelat dåligt utan att man har varit ineffektiva och det är såna perioder alla lag har under en säsong. Jag tror man kommer få problem ikväll. Anaheim är verkligen inte så dåliga som resultaten visa och även dem kommer vara desperata att få komma tillbaka på vinnarspåret.

Anaheim står som kraftiga underdogs till den här fighten och det känner jag är helt fel. Det beror enbart pågrund av den starten man haft och med tanke på att resultaten inte studsar rätt ännu. Det måste verkligen släppa alltså. Tittar man på de två senaste matcherna efter bottennappet i Minnesota så har man gjort det riktigt bra. Man hade en fruktansvärd otur i Chicago och stoppades helt enkelt av den levande väggen Corey Crawford och förlorade sedan på övertid med 1-0. Senast ledde man med 3-0 efter första perioden, men slappnade sedan av och fick se sig besegrade i den sista perioden.

Mitt spel idag blir alltså Anaheim ML till oddset 2.50 hos bet365.

  • Match: St Louis – Anaheim
  • Speltips: Anaheim ML
  • Odds: 2.50 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 30/10, 01.05

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar