Napoli – Verona

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli fick endast oavgjort på hemmaplan mot Roma i helgen, men borde såklart vunnit apropå chanserna och det spelövertag man hade. Emellertid finns formen fortfarande där och nu möter man ett Verona som inte tar cupen på så särskilt stort allvar då man tagit ut en rätt klen trupp. Och visst kommer säkert Napoli även dom låta några av nyckelspelarna återhämta sig, men som jag sagt så har man ju roterat ganska friskt när man spelat i Europa League nu i höst och mött lag som Midtjylland, Club Brugge och Legia men ändå krossat dom och plockat 6 segrar av 6 möjliga.

Verona gjorde en ganska bra match senast borta mot Milan där man till och med hade ett litet övertag i första halvlek, men sen kom Milan ut som ett nytt lag i andra halvlek och tog ledningen för att sedan dra på sig ett rött kort och straff och Verona var med i matchen igen. Dock var ju Milan helt klart det lag som var närmare segern till slut. Dock har det sett riktigt bedrövligt ut många gånger i ligan där man ligger tvärsist. Nu ska man möta ett Napoli på bortaplan som i nuläget kan vara det svåraste man kunde ställas emot. Och man märker också att man lägger en hel del fokus på Serie A och det där kontraktet man jagar.

  • Match: Napoli – Verona
  • Spel: 1/1 Halvtid/fulltid
  • Odds: 1.77 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar