Inter – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter har återigen börjat på ett segertåg med två raka vinster, efter den snöpliga förlusten borta mot Napoli (2-1), där man förtjänade poäng efter att ha haft superchanser på slutet där enbart oturen hindrat ”Nerazzurri”. Inter är för tillfället ett harmoniskt, fungerande lag med förträfflig fotboll. Dessutom har offensiven sett bättre och bättre ut den senaste tiden, vilket torde resultera i seger, då man tar emot ett Lazio som är i kris.

Lazio har det riktigt tungt just nu, man har inte vunnit på 7 raka matcher och de flesta matcher är förluster. Senast var man riktigt nära på att ta 3 poäng hemma mot Sampdoria men man tappade 1-0 till 1-1 i 93e minuten efter att målvakten Etrit Berisha varit ute och cyklat. Ingenting går Lazios väg just nu och en bortamatch mot starka Inter på det. Inte direkt något läge man önskar i den usla form man befinner sig i.  Vi har en del avbräck i Lazio här och det lagets viktigaste back Stefan De Vrij som är långtidsskadad. Och målvakten Federico Marchetti klev av senast och borta ungefär en månad. Två stora avbräck i defensiven för Lazio. Sen har vi även skador på ytterbacken/mittfältaren Senad Lulic och defensiva mittfältaren Ogenyi Onazi.

Jag spelar Inter över 1.5 mål till oddset 1.91 @ Unibet

  • Match: Inter – Lazio
  • Spel: Inter över 1.5 mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar