Man United – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bottenrekorden radas upp för Manchester United. Bortaförlusten med 2-0 mot Stoke senast var den fjärde raka och detta är en rekordusel trend i modern tid. Dessutom har ”Red Devils” inte en enda vinst på sju matcher i följd. Louis van Gaal väntas därför få sparken från sin tränarpost.

Mästarna Chelsea har även dem haft en jobbig säsong och dessutom snäppet värre än Manchester United. Londonlaget placerar sig med hela tio pinnar under Manchester United och till nedflyttningsområdet skiljer så lite som två. Man fick ”bara” 2-2 hemma mot Watford i slutet av förra veckan – allt annat än en perfekt start för tränaren Guus Hiddink, som ersatte José Mourinho. Extra tufft då man missade en straffspark i slutskedet av matchen.

Stora rivaler, två uppretade och desperata parter – det talar förstås för att en tuff match kan vara att vänta men när kortlinan är på 5,5, endast gula kort inräknade, lockas jag av underspelet. Tycker statistiken får tala för sig självt; Manchester United har tio raka matcher där det max bjudits på fem varningar och matchsnittet i serien är på 3,3 stycken. För Chelsea har fyra av de fem senaste klivit under samma lina och deras snitt är på 4,3/matchen. 10 av de 11 senaste inbördesmatcherna likaså.

  • Match: Manchester United – Chelsea
  • Spel: Under 5.5 gula kort
  • Odds: 2.10 @ bwin
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 18.30, 28/12

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar