Chelsea – Man City

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Chelsea trillade först ur CL-åttondelsfinalen mot franska Paris Saint-Germain och sedan FA-cupen mot Everton. Det här spelåret är ett kolossalt fiasko från början till slut. Seriemästarna hittas inte på bättre än en tiondeplats, precis i mitten av tabellen, och även om Guus Hiddink till viss del fått skutan i rätt riktning, är det ett helt annat Chelsea kontra under fjolåret. Fortsatt stora skadeproblem för Chelsea med bland annat John Terry och Eden Hazard borta.

Manchester City var fram till den andra månaden av 2016 fortfarande en het titelkandidat i Premier League, men i takt med att resultaten blev sämre och toppkonkurrenterna fortsatte leverera, har man sjunkit allt längre ifrån toppen av kullen. Fjärdeplatsen innehas, siktet är på bronsmedaljen. Champions League är man i semifinal, efter att skickat ut samma PSG som städade undan Chelsea i rundan dessförinnan. Formen är toppad för Manchester City, på de fyra senaste matcherna, varav två mot urstarka PSG, har det blivit tre vinster och ett kryss.

Jag spelar raka tvåan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Chelsea – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:30, 16/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar