Everton – Tottenham

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Everton placerar sig i mittenskiktet av tabellen. En elfteplats parkerar man på, dock krävs det bara att man kommer på rätt spår hyfsat fort för att kunna sätta press på konkurrenterna ovan, i jakten efter en Europabiljett. Everton har stora problem att åtgärda; förlorade med 3-4 hemma mot Stoke senast, trots att man faktiskt ledde i slutminutrarna av matchen, och bara en vinst har plockats på de fem senaste matcherna, vilken kom mot ett på sin höjd mediokert Newcastle.

Tottenham har visat upp en hög och jämn nivå under hela säsongen; parkerar på fjärdeplatsen och har fortfarande en liten, liten möjlighet på titeln. En trea här skulle innebära att avståndet upp till toppen skulle minska till fyra pinnar. Efter den helt oväntade 1-2-förlusten hemma mot Newcastle har Tottenham kommit tillbaka – med besked. Tre raka vinster, borta över Southampton och Watford samt hemma över Norwich har plockats och man ser oerhört solida ut.

Jag väljer att spela Tottenham med +0 mål (asian handicap).

  • Match: Everton – Tottenham
  • Speltips: Tottenham +0 mål (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 3/1, 17.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar