Aston Villa – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa har gått oerhört tungt och tvingades under helgen till ett omspel efter att ha misslyckats med att besegra League Two-laget Wycombe. Innan dess förlorade man två nyckelmatcher i följd mot motstånd (Norwich och Sunderland) som också är inblandade i nedflyttningsstriden. Villa parkerar alltjämt hjälplöst på sistaplatsen i tabellen och har 11 poäng upp till närmsta lag på rätt sida om strecket. Laget har spelat 19 ligamatcher i följd utan en fullpoängare där jag har svårt att komma ihåg ett Premier League-lag som har sett så här håglöst ut efter halva säsongen. Hemmalaget kommer till spel utan kaptenen Micah Richards, vilket måste ses som ett kännbart avbräck i defensiven.

Crystal Palace har, utöver avancemanget i FA-cupen där Premier League-kollegan Southampton besegrades, gått aningen sämre i ligaspelet strax innan och efter nyår där man nu har gått 3 matcher i följd utan några mål framåt. Det till trots, man skuggar alltjämt toppskiktet och är faktiskt endast två poäng från en garanterad Europa-plats, vilket är värt att poängtera under en säsong där exempelvis Leicesters framgångar har lyfts fram. Palace som är mer tydligt med vad man vill göra framåt kan nog trivas med att låta hemmalaget föra spelet där jag gillar gästernas möjligheter till att fånga upp bollen relativt tidigt för att sedan ställa om.

Jag spelar Crystal Palace att vinna med insatsen åter vid ett oavgjort resultat till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Aston Villa – Crystal Palace
  • Spel: Crystal Palace +0 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 12/1, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar