Fiorentina – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina har vanligtvis sin styrka i offensiven. Denna match är dessutom viktig, vilket beror på att ”violerna” numera ligger på fjärdeplatsen i tabellen, eftersom att Roma fått fart på sitt spel ordentligt. Fiorentina är nästan tvungna att vinna här då man behöver alla poäng man kan få i resterande delen av säsongen. Hemma på Stadio Artemio Franchi, gör laget i princip nästan alltid gör mål. Faktum är att man gjort minst 1 mål i samtliga hemmamatcherna denna säsong i ligan och i minst hälften av hemmamatcherna även 2 mål gjorda.

Napoli kommer från en förlust  borta mot Juventus (1-0), förlust borta mot Villarreal (1-0), sen två oavgjorda matcher hemma mot Milan (1-1) och hemma mot Villarreal (1-1). Därmed är man ute ur Europa League och kan helt fokusera på ligan, där man fortfarande har bra chans på scudetton. Napoli behöver dock gå all-in för att lyckas med detta i konkurrens med Juventus. Jag tror laget går för 3 poäng här, vilket såklart öppnar upp ytor för offensiva Fiorentina att göra något med. Men med Higuain och Insigne framåt så borde även Napoli utnyttja ytorna som dom kommer bjudas på.

Jag spelar över 2.5 mål till 2.10 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Fiorentina – Napoli
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.10 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar