Bastia – Nantes

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mittenskiktet är förvånansvärt tätt och faktum är att flera av de klubbarna som för tillfället hittas på den undre tabellhalvan fortfarande kan räknas med i striden om Europabiljetterna. I kvällens ligamöte är det elvan som tar emot åttan. Endast två poäng skiljer mellan lagen och Nantes, som inför matchen är närmast att koppla kontakt om Europaplatserna, har så lite som fyra pinnar upp dit. Dessutom har de flesta i samma strid spelat en match mer, så båda parterna ser förstås möjligheten att stärka sina aktier inför slutspurten av serien.

Trots att det är så pass jämna parter, ställs Nantes ut som favoriter på bortaplan. Klart missvisande och undertecknad hade istället velat pusha upp Bastia som hyfsat klara oddsfavoriter. Dessutom är Bastia i klart bättre form än sina motståndare. Förvisso löstes bara oavgjort, 0-0, hemma mot Lorient senast, vilka hittas exakt i samma tabellskikt som dessa två, men det följde upp tre raka vinster, alla med hållna nollor. Försvarsspelet klickar perfekt. Blandats mycket från Nantes sida på sistone. Blivit en hel del kryss, men förra veckan blev det åka av mot femman Rennes. Förlustsiffrorna, hela 1-4.

Jag spelar Bastia med att få insatsen tillbaka vid oavgjort till 2,02 @ bet365.

  • Match: Bastia – Nantes
  • Spel: Bastia +0 (AH)
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 18:30, 9/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar