Heracles – Cambuur

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Heracles har ligans sämsta form med fyra förluster och endast en seger på de fem senaste matcherna. Däremot placerar sig laget fortfarande på 9:e platsen och har chansen att bryta den dåliga trenden när Cambuur gästar Polman Stadion. Trots allt tillhör laget nämligen övre skiktet av tabellen när det gäller hemmaspelet (8-2-3). En stor skillnad nu från tidigare är att den gamle stjärnan i laget, Tannane numera spelar i Saint-Etienne. Ska laget bryta den dåliga trenden är det nog mot ett lag som Cambuur.

Cambuur placerar sig artonde plats i Eredivisie och har inte mycket att säga till om. Upp till säker mark har man nio poäng efter 26 omgångar och det ska mycket till för att laget ska hålla sig kvar i högstaligan. På bortaplan har Cambuur naturligtvis haft det tufft med tanke på tabellplaceringen och det har endast blivit sex poäng på 13 spelade matcher, varav en har man vunnit. Nu vann laget förvisso i förrförra omgången, men jag tror att Heracles känner en otrolig press att vinna denna matchen.

Jag spelar den raka ettan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Heracles – Cambuur
  • Spel: Heracles (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 14:30, 13/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar