Norrköping – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping hade det tufft mot Falkenberg på deras svårspelade hemmaplan så man lyckades aldrig få till något vidare spel och Falkenberg kunde därför vinna matchen med 2-1. På Nya Parken, där man är otroligt starka kommer vi få se ett helt annat Norrköping. Man trivs ypperligt när laget rullar bollen, vilket laget kan på deras konstgräs. Man visade detta mot både Kalmar, men framförallt AIK att man är ett otroligt bra lag på hemmaplan och man öser på nästan jämnt.

Hammarby kommer från tung match mot Jönköpings Södra efter att ha i matchen innan dess besegrat Djurgården i derbyt med 3-1. Bajen lyckades kvitteria till 1-1 i 94e minuten, eller ja man fick hjälp av Jönköping i och med ett självmål. Det är dock så att man brukar släppa till lite för billiga mål emellanåt, men samtidigt har man bra moral och kan vända på matcherna eller i alla fall komma tillbaka. Hammarby har både gjort mål och släppt in mål i alla allsvenska matcher denna säsong plus att man även gjorde det i 4 av 5 cupmatcher.

Jag spelar Över 2.5 mål till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Hammarby
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.72 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18.30, 26/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar