Djurgården – Östersund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården hade en bra premiär med tre raka vinster. Därefter vände turen och i derbyt mot Hammarby förlorade man med 1-3. Detta trots att DIF på förhand var stora favoriter. Efter derbyt har man torskat mot både Malmö och Elfsborg. Det offensiva spelet har hackat rejält för DIF, man blev nollade mot både MFF (1-0) och Elfsborg (3-0). I fyra av de sex matcher man har spelat, har minst ett av lagen blivit nollade. Kan med andra ord bli svårt för DIF att få kontroll över situationen och att spelet riskerar att hakas upp vid mittplan.

Östersund har lyckats överraska den svenska fotbollspubliken, spelade exempelvis ut Hammarby i premiären och har fortsatt hållt en bra standard. Laget har vunnit två matcher, spelat två stycken oavgjort och förlorat matcher. Utifrån förväntingarna på Östersund får det ses som mer än acceptabelt. Dock lite oroande prestation senast, i 1-4-förlusten över Örebro, där alla fyra målen släpptes in under loppet av 19 minuter.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 2,00 @ bet365.

  • Match: Djurgården – Östersund
  • Spel: BLGM – nej
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar