West Ham – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

West Ham placerar sig på sjundeplats i Premier League och har en poäng upp till Southampton och kvalplats till Europa League. Med två matcher kvar har man också chansen att knipa en direktplats till Europa League, men då krävs det att ”The Hammers” besegrar dagens motståndare Manchester United som just innehar femteplatsen. West Ham torskade senast mot Swansea med hela 4-1 och chansen att laget tar direktplatsen till Europa känns högst otrolig.

Man United innehar som sagt femteplatsen och har vid seger i denna match erövrat kvalplatsen till Champions League från lokalrivalen Man City. Laget har nämligen två poäng upp till City och 4:e platsen med en match mindre spelad. Senast besegrades Norwich med 0-1 och laget har nu allt i sina egna händer. Vinner man mot West Ham i dagens match och mot Bournemouth i lagets sista matchen för säsongen, blir det iallafall kval till Champions League.

Jag tror det blir en jämn match eftersom båda lag har något att spela för. Samtidigt ska Man United ha ett favortiskap i denna match och det känns som en bortaseger ligger närmare än en hemmaseger och jag spelar därför, Man United Draw No Bet till 1,92 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Man United
  • Spel: Man United DnB
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20:45, 10/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar