Southampton – Crystal P

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Southampton ser ut att avsluta säsongen riktigt starkt där man har toppat formen i jakten på en plats i Europa och man kommer åtminstone försöka gå för en plats bland topp-6. Southampton har plockat 13 poäng av 15 möjliga med fantastiska 14 mål framåt i dessa matcher. Imponerande är att både Tottenham och Manchester City har besegrats under den här perioden. ”Saints” visar en trygghet i sitt grundspel, där man har tydliga idéer framåt med sina poängspelare i gott slag.

Crystal Palace inledde säsongen strålande och skuggade faktiskt toppskiktet en bra bit in under säsongsinledningen, vilket gör vändningen desto mer anmärkningsvärd. Hemmasegern senast mot Stoke var endast lagets andra fullpoängare över de 20 senaste ligamatcherna, vilket säger en del om vilken negativ trend man har suttit inne på där man hann blandas in i nedflyttningsstriden. Men, svårigheterna i ligaspelet under den andra halvan av säsongen till trots, man har dock lyckats gå hela vägen till en final i FA-cupen som kommer spelas nästa lördag,

Southampton att vinna med minst två bollar (insatsen åter vid uddamålsvinst) spelas till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Southampton – Crystal Palace
  • Spel: Southampton -1 asian handicap
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 16:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar