IFK Göteborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg placerar sig i mitten av tabellen med en match mindre spelad. Ett skadedrabbat Göteborg som knappast har imponerat inledningsvis med tanke på att laget faktiskt siktar på guld. Den enda matchen som laget har imponerat i var mot Gefle borta (2-6). Ett lag som vi troligtvis spelar i Superettan nästa säsong. Senast torskade blåvitt mot Östersund med 2-0 och det är sådanna här lag som blåvitt måste ta poäng emot för att kriga om guldet.

Norrköping är ett av Sveriges bästa lag om inte det bästa. Laget placerar sig på förstaplats med sju segrar och två förluster efter nio omgångar. Kamraterna har fyra raka segrar och senast besegrades Sundsvall med 3-1. Norrköping kommer utan tvivel befinna sig i toppstriden i slutet av säsongen.

Norrköping +0 (Asian Handicap) med insatsen tillbaka vid oavgjort, spelas till 2,025 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Norrköping
  • Spel: Norrköping +0 (AH)
  • Odds: 2,025 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!