Tampa Bay – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tampa Bay har 3-2 i matcher och har i nattens match, chansen att avgöra hela konferensfinalen på hemmaplan. Seger inatt är allt som krävs för att det ska bli karnevalsstämning på läktarplats. En vinst till och Stanley Cup är plötsligt ett steg närmare. I den senaste matchen, på bortaplan, tog Lightning en tung seger efter förlängning. Matchen var jämn, precis som hela matchserien har varit och när vi nu går in i det väldigt kritiska slutskedet pekar egentligen allting på att den trenden håller i sig.

Pittsburgh måste å andra sidan vinna för att få en avgörande match hemma i Consol Energy Center. Trevor Delay skadade ankeln senast och missar nu resten av säsongen. Scott Wilson är osäker till spel, medan Kevin Porter också är indisponibel för resten av säsongen. Ett par tråkiga avbräck där också alltså. Var favoritskapet ligger inför den här matchen är väldigt svårt att bedöma. Lagen är så pass jämna att det kan gå lite hur som helst.

Jag satsar en liten slant på att matchen slutar oavgjort till 4,20 @ William Hill.

  • Match: Tampa Bay – Pittsburgh 
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 4,20 @ William Hill
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 02.00, 25/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar