Chardy – Wawrinka

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Jeremy Chardy ställs emot den regerande Franska Öppna vinnaren Stanislas Wawrinka. Schweizaren har emellertid inte alls den formen som han hade förra året och han ser väldigt kall ut för tillfället. Jeremy Chardy ifrån Frankrike är en spelare som man nästan aldrig riktigt vet vart man har honom, han har nog tourens absolut hårdaste forehand som han kan trycka till med ordentligt. Chardy har öppnat bra förutom ett dåligt set emot Mayer i första omgången men efter det så körde han över Pavlasek enkelt i tre raka set.

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz kommer in till denna turneringen som regerande mästare och har enormt mycket poäng att försvara och som han har spelat nu så kommer han inte att vara i närheten av en final. Wawrinka ser trött ut, han träffar bollen inte alls bra just nu sen så ser han nästan ointresserad ut vilket känns sjukt underligt. Om Wawrinka spelar som han har gjort tidigare i turneringen så finns det en risk att han inte tar sig förbi Chardy denna gången.

Jag anser att Chardy har en enormt bra chans att ta minst ett set och till och med att vinna matchen.

  • Matchen : Chardy – Wawrinka
  • Speltips : Chardy +2.5 set
  • Odds : 1.76 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 16:00, 27/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar