USA – Colombia

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

USA är det som får äran att agera värd för turneringen. Senast laget spelade i Copa America, förlorades samtliga matcher, bland annat mot just Colombia. Trots en trupp som i relation till flera andra nationers ser relativt tunn ut, pekas laget ut som en av favoriterna att kamma hem tuneringen, fjärdefavortit närmare bestämt. Fastän USA stärks av att spela på hemmaplan, vilket fördelen av brukar förstärkas extra i premiärer, ska Colombia förstås vara klara favoriter.

Colombia är ett av de mest namnstarka fotbollsnationerna i turneringen. Skillnaden mellan trupperna är så pass stor; i Colombia finns flera världsstjärnor. Det är ett av Sydamerikas starkaste fotbollsnationer, medan USA:s trupp är allt tunnare. De flesta spelaktörer ställer faktiskt ut Colombia som knappa favoriter här.

Jag spelar Colombia med pengarna tillbaka vid oavgjort till 1,80 @ Betsafe.

  • Match: USA – Colombia
  • Spel: Colombia DnB
  • Odds: 1,80 @ Betsafe
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20:45, 2/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!