Malmö – Odense

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö leder Allsvenskan och är tillsammans med Norrköping det bästa laget i Sverige. Det är nog inget lag i Allsvenskan som kan mäta sig med Malmö när de spelar på sin högsta nivå. Nu ska man spela sin första träningsmatch sedan uppehållet. Malmö kommer att mönstra ett riktigt starkt lag med bland annat Rosenberg, Rakip och Jo Inge Berget.

Odense är ett typiskt mittenlag i Danmark, förra året hamnade man på en sjundeplats i tabellen. Det ska råda kvalitetsskillnad i den här matchen. Malmö har ett bättre lag än Odense och man är bör vinna ganska komfortabelt även om man saknar spelare som Arnason och Bengtsson.

  • Match: Malmö FF – Odense BK
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!